Waarom Kan Ik Geen Verbinding Maken Met Google Play Games?

Google-account is een onvermijdelijk platform voor sociale media geworden waarmee u zich kunt aanmelden met een ontelbaar aantal services die door Google worden aangeboden en een dergelijke functie is de Google plat-gameservice. Met behulp van een Google-account heb je toegang tot je besparingen in de cloud, gameplay-geschiedenis en scoreborden via Google Play-gameservices. We weten allemaal dat Google het meest naadloze platform is dat zelden problemen ondervindt, maar soms kunnen sommige aanvullende services en functies, zoals Google Play-gameservices, enkele zeldzame problemen ondervinden wanneer een gebruiker geen toegang heeft tot zijn Google Play-gameservices.

Als u ook een probleem ondervindt tijdens het inloggen of het openen van uw Google play-services vanwege een onbekende fout, neem dan contact op met onze klantenservice via Bellen Google Klantenservice Telefoonnummer en krijg direct hulp bij het opnieuw toegang krijgen tot uw Google Play-gameservices.

De Google Play-gameservice kan dit artikel ook gebruiken om weer toegang te krijgen tot hun account. Volg gewoon de onderstaande instructie en laat uw probleem onmiddellijk oplossen.

  1. Open eerst uw apparaat en ga naar de Google “Play Games” -applicatie en verwijder deze.
  2. Installeer vervolgens de Google Play-gametoepassing opnieuw op uw apparaat.
  3. Start uw apparaat opnieuw op na de installatie.
  4. Probeer na het opnieuw opstarten het spel opnieuw te starten.
  5. Log in op uw account om toegang te krijgen tot de Google Play-gameservice.

Methode voor een ouder apparaat:

  1. Open uw apparaat en open de Google-insteltoepassing op uw apparaat.
  2. Ga nu naar de bovenkant van het Google Setting-app-venster en klik op Apps met Google met aanmelden.
  3. Zoek nu naar de titel van de spellen, je hebt problemen met de lijst, en klik erop.
  4. Klik nu op (Activiteiten zichtbaar via Google tot).
  5. Open nu het geselecteerde spel en probeer het opnieuw te ondertekenen.

Als de bovengenoemde oplossingen niet werken, hoeft u zich geen zorgen te maken, want de klantenservice van Google is altijd 24 uur per dag beschikbaar voor zijn gebruikers. Bereik ons ​​via Google Contact Nummer Nederland voor directe technische ondersteuning en oplossingen voor al uw problemen met betrekking tot uw Google-account. Ons deskundige team van technische professionals lost uw problemen onmiddellijk op.

U kunt contact opnemen met het Google-klantenserviceteam via onze multi-supportkanalen en hulp krijgen van de gecertificeerde technische experts die u zullen helpen met onmiddellijke oplossingen.