Hoe Wis Ik De Privegegevens in Google Chrome?

Wil je de privégegevens in Google Chrome kunnen wissen? Dan wordt u hier geholpen om in een mum van tijd hetzelfde te doen. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd Google Bellen Telefoonnummer wanneer u maar wilt. En dan wordt u begeleid door zeer ervaren experts die de klok rond beschikbaar zijn.

Als u nu niet wilt dat een record op uw computer wordt opgeslagen, hoeft u alleen maar de meegeleverde stappen te volgen om uw Google-browsegeschiedenis te wissen:

  • Allereerst moet u beginnen met het openen van Google Chrome-browse.
  • En dan moet u het pictogram ‘Meer’ selecteren dat zich in de rechterbovenhoek van de huidige pagina bevindt.
  • Daarna moet u de optie ‘Geschiedenis’ kiezen en vervolgens ‘Geschiedenis’ selecteren in het menu dat verschijnt.
  • Nu moet u in het scherm ‘Zoekgeschiedenis’ naar het linkerdeelvenster gaan en vervolgens de optie ‘Browsegegevens wissen’ kiezen.
  • Vervolgens moet u het selectievakje ‘Browsegeschiedenis’ selecteren. En als u wilt, kunt u de cache en cookies ook deselecteren als u de gerelateerde gegevens niet wilt behouden.
  • En nu moet u het vervolgkeuzemenu ‘Tijdbereik’ selecteren en vervolgens moet u ook kiezen hoeveel geschiedenis u wilt verwijderen. En om alles te verwijderen, hoeft u alleen maar de optie ‘Altijd’ te kiezen.
  • Eindelijk hoeft u alleen maar ‘Gegevens wissen’ te selecteren

OPMERKING: en als u wilt, kunt u op dit scherm ook andere soorten gegevens selecteren. En naast de browsegeschiedenis bevat het tabblad ‘Basis’ de opties ‘Cookies en andere sitegegevens’ en ook de opties ‘Afbeeldingen en bestanden in cache’. Daarna kunt u op het tabblad ‘Geavanceerd’ ‘Downloadgeschiedenis, wachtwoorden, formuliergegevens automatisch aanvullen’ selecteren, evenals de andere, minder gebruikelijke keuzes.

U moet klaar zijn met de bovenstaande procedure en hetzelfde kunnen beheren. Als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar neem contact op met Google Nummer Nederland . En de monteurs helpen je direct met handige oplossingen.