Hoe Wis Ik Alleen Privégegevens In Google Chrome?

Kijk je er naar uit om te leren hoe je de privégegevens in Google Chrome kunt wissen? Nou, dan zou je blij moeten zijn dat je de juiste blog hebt gevonden, want hier word je binnen de kortste keren nauwkeurig bijgestaan. Als u echter hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met de Google Klantenservice Bellen Nummer . En dan zullen de experts u zo snel mogelijk voorzien van de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om de privégegevens in Google Chrome te wissen:

  • Allereerst moet u beginnen met het openen van de Chrome-browser.
  • En dan moet u het pictogram ‘Meer’ selecteren dat zich in de rechterbovenhoek bevindt.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Geschiedenis’ kiezen en vervolgens de geschiedenis selecteren in het menu dat verschijnt.
  • Nu moet u in het scherm ‘Zoekgeschiedenis’ naar het linkerdeelvenster gaan en vervolgens de optie ‘Browsegegevens wissen’ kiezen.
  • U moet nu het selectievakje ‘Browsegeschiedenis’ selecteren. En als u de gegevens wilt behouden, kunt u de cache en cookies uitschakelen.
  • Daarna moet u het vervolgkeuzemenu ‘Tijdbereik’ selecteren en vervolgens kiezen hoeveel geschiedenis u wilt verwijderen. En om alles te verwijderen, moet u de optie ‘Altijd’ kiezen.
  • Eindelijk hoeft u alleen maar de knop ‘Gegevens wissen te selecteren.

OPMERKING: hier kunnen ook de andere soorten gegevens op zijn scherm worden gedeselecteerd. Daarom bevat het tabblad Basis naast Browsegeschiedenis ook ‘Cookies en andere sitegegevens’ evenals ‘afbeeldingen in de cache en opgeslagen. En op het tabblad ‘Geavanceerd’ moet u de opties ‘Downloadgeschiedenis, wachtwoorden, formuliergegevens automatisch aanvullen’ en ook andere, minder gebruikelijke keuzes selecteren.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u in staat moeten zijn om dit allemaal zelf te doen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Google Telefoonnummer . De technici zullen onmiddellijk beschikbaar zijn om u bij te staan ​​met verdere passende oplossingen.