Hoe Voeg Ik Een Nieuwe Betaalmethode Toe Aan Mijn Google Account?

Google is een internationaal technologiebedrijf dat internetgerelateerde services en efficiënte hardwareapparaten ontwikkelt. Google geeft je toegang tot alle producten van Google door in te loggen op hun Google-account. Google-gebruikers kunnen hun bedrijf effectief afhandelen door zich te abonneren op het Google premium servicepakket. Het premium servicepakket van Google biedt elke gebruiker uitgebreide cloudopslag, toegang tot promotiefuncties en premium klantenondersteuning. Uw e-mail, documenten, afbeeldingen, bestanden, zoekgeschiedenis en details over vele andere vertrouwelijke zaken worden aan uw Google-account gekoppeld. Google biedt zijn gebruikers uitstekende beveiligingstools om hen te helpen de beveiliging van hun Google-account te verbeteren.

U kunt creditcard- of betaalpasgegevens toevoegen aan uw Google-account. Door deze gegevens toe te voegen aan uw Google-account kunt u snel betalingen uitvoeren om Google-producten te kopen. Ook kunt u eenvoudig al uw betalingsactiviteiten bijhouden. Als u de procedure wilt weten om betaalmethoden aan uw Google-account toe te voegen, neem dan contact op met het Google-helpdeskteam met behulp van het Google Klantenservice Telefoonnummer .

U kunt ook het onderstaande artikel doornemen voor hulp bij het snel toevoegen van een nieuwe betaalmethode aan uw Google-account.

Volg deze stappen om een ​​nieuwe betaalmethode aan uw Google-account toe te voegen:

  1. Open Google Chrome vanaf uw systeem en ga naar de aanmeldingspagina van uw Google-account.
  2. Log in op uw Google-account door uw inloggegevens correct in te voeren.
  3. Nu verschijnt de startpagina van uw Google-account op uw browserscherm.
  4. Kies de optie Betalingen en abonnement in het linkerdeelvenster van uw scherm.
  5. De betalings- en abonnementspagina verschijnt op uw scherm, klik op de optie Betaalmethoden beheren.
  6. Klik op de optie ‘Betaalmethode toevoegen’, voer uw creditcard- of bankpasgegevens in op uw scherm.
  7. Klik nu op de knop Opslaan om uw kaartgegevens op uw Google-account op te slaan.

Als u problemen ondervindt bij het toevoegen van betaalmethoden of het openen van deze gegevens, neem dan snel contact op met Google Contact Nummer Nederland en krijg hulp bij het oplossen van al deze problemen.