Hoe Verwijder Ik De Zoekgeschiedenis In Een Google Account?

Wilt u de procedure kennen om de zoekgeschiedenis uit uw Google-account te kunnen verwijderen? Dan doe je dat eenvoudig hier in deze blog. Maar als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u direct contact opnemen met het Google Klantenservice Nummer . De ijverige experts staan ​​altijd klaar om de gebruikers van Google op elk moment te helpen.

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met het vereiste proces:

  • Ga eerst naar ‘myaccount.google.com’ in een webbrowser of mobiele browser. En dan moet u zich alleen aanmelden bij uw Google-account als u nog niet bent aangemeld.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u de categorie ‘Gegevens en personalisatie’ aan de linkerkant selecteren en vervolgens naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Activiteit en tijdlijn’. En nu moet u de optie Mijn activiteit selecteren.
  • Om nu al uw Google-zoekgeschiedenis te wissen, moet u de ‘Drie verticale stippen selecteren, die u bovenaan het huidige scherm rechts van het zoekveld zult zien. En dan moet u ook ‘Activiteit verwijderen op’ selecteren
  • U moet nu de optie ‘Altijd’ selecteren in het vak Activiteit verwijderen.
  • En dan moet u kiezen uit welke services u de activiteit wilt verwijderen, of u kunt ‘Alles selecteren’ selecteren om alle categorieën te selecteren en nu de volgende knop selecteren.
  • En nu moet u in het bevestigingsvenster de knop ‘Verwijderen’ selecteren om uw Google-activiteit permanent te verwijderen.

TIP: en als u afzonderlijke Google-zoekitems wilt verwijderen, hoeft u alleen maar door uw ‘Mijn activiteit-pagina’ te scrollen om de items te vinden die u wilt verwijderen. Daarna moet u de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van het item selecteren en nu de optie ‘Verwijderen’ selecteren.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde zelf moeten kunnen afhandelen. Als u echter problemen ondervindt, moet u Contact opnemen met Gmail Telefoonnummer . Dan begeleiden de monteurs u in een mum van tijd met betrouwbare oplossingen.