Hoe Verwijder Ik De Geschiedenis Van Google Assistent Via Mijn Mobiele Telefoon?

Google is een populair multinationaal technologiebedrijf dat productiviteitstools ontwikkelt voor meerdere sectoren. De productiviteitstools die door Google zijn ontwikkeld, worden door mensen over de hele wereld gebruikt om hun persoonlijke en professionele taken in een mum van tijd uit te voeren. Google biedt zijn services gratis en tegen betaling aan. Als u Google-services wilt gebruiken om uw zakelijke organisatie af te handelen, moet u een zakelijk account maken en zich abonneren op een premiumpakket. Gebruikers van Google-premiumpakketten kunnen een aangepaste e-mail-ID maken door de domeinnaam van hun keuze toe te voegen. Google is voortdurend bezig met het upgraden van zijn services door nieuwe en innovatieve functies aan zijn applicatie toe te voegen.

Google Assistant is een AI-aangedreven applicatie die samenwerkt met uw Android-apparaat om taken uit te voeren door naar uw spraakopdracht te luisteren. De activiteitengeschiedenis van uw Google-assistent wordt opgeslagen in uw Google-account. U kunt uw Google Assistent-geschiedenis op elk moment wissen met behulp van hulpprogramma’s voor privacyinstellingen. Als u hulp nodig heeft bij het wissen van uw Google Assistance-geschiedenis, neem dan contact op met het Google-ondersteuningsteam door gebruik te maken van Google Klantenservice Nummer .

Je kunt ook je Google Assistent-geschiedenis verwijderen door de stappen te volgen die in het onderstaande artikel worden vermeld.

Stappen om snel uw Google Assistent-geschiedenis te wissen:

  1. Open de Google Home-applicatie op uw Android-apparaat.
  2. Klik nu op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm.
  3. Er verschijnt een optiebalk onder tik op de optie ‘mijn activiteit’.
  4. Nu verschijnt de activiteitenpagina op uw scherm, scroll naar beneden en u ziet het prullenbakpictogram erop tikken.
  5. Er verschijnt een venster op uw scherm, klik op de verwijderoptie ervan.
  6. Als u de enige geschiedenis van de geselecteerde activiteit wilt verwijderen, houdt u de geschiedenis die u wilt wissen ingedrukt en kiest u de knop Verwijderen.
  7. Nu is uw Google Assistent-geschiedenis succesvol gewist.

Wilt u meer weten over de tools en diensten die Google aanbiedt, neem dan contact op met Google Telefoonnummer Bellen . Als u niet rechtstreeks met de experts van ons ondersteuningsteam wilt praten, kunt u ook gebruikmaken van de Google-chatbotfunctie.