Hoe Verander Ik Mijn Google Profiel Foto Via Het Bureaublad?

Wilt u uw Google-profielfoto wijzigen via uw bureaublad? Dan wordt u direct geholpen met de juiste oplossingen. En mocht u ook andere storingen ondervinden, dan moet u het Google Klantenservice Nummer bellen. En de experts zorgen dan voor de beste en meest relevante oplossingen.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om de juiste oplossing te vinden:

  • Allereerst moet u eerst naar myaccount.google.com gaan en vervolgens inloggen op uw Google-account.
  • Daarna moet u in het linkermenupaneel van de startpagina van uw Google-account de optie ‘Persoonlijke info’ selecteren.
  • Vervolgens moet u in het gedeelte ‘Profiel’ ‘Foto’ selecteren
  • En nu moet u de optie ‘Foto’s uploaden’ selecteren en vervolgens de optie ‘Selecteer een foto van uw computer’ kiezen of u kunt ook een foto van uw computer rechtstreeks naar het uploadvak slepen.

OPMERKING: als alternatief moet u ‘Uw foto’s’ selecteren om te kiezen uit een foto die u aan uw Google-account heeft toegevoegd.

  • U kunt uw foto uitbreiden, bewerken of bijsnijden en vervolgens desgewenst een bijschrift toevoegen. Als u tevreden bent met hetzelfde, hoeft u alleen maar de optie ‘Instellen als profielfoto’ te selecteren.
  • En nu zou je Google-profielfoto moeten verschijnen op de startpagina van je Google-account.
  • En dan is de miniatuur van uw Google-profielfoto ook beschikbaar op al uw Google-services. En iedereen die Google-services gebruikt, kan ook uw profielfoto zien wanneer u inhoud met hen deelt.

BELANGRIJK: Als u uw profielfoto nu niet onmiddellijk ziet veranderen, moet u de browsercache leegmaken, de browser vernieuwen of de browser gewoon sluiten en opnieuw openen. Dit kan enkele minuten duren voordat het weerkaatst.

 Eindelijk nu wanneer je iemand een e-mail stuurt vanuit je Gmail-account, dan zien ze je profielfoto direct naast je naam in de e-mail.

U moet helemaal klaar zijn om aan de slag te gaan met uw Google-account. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar direct contact op te nemen met Google Telefoonnummer . En de technici zullen u begeleiden met de vereiste instructies.