Hoe Verander Ik Een Google Profiel Foto Met Het Bureaublad?

Wilt u uw Google-profielfoto wijzigen met behulp van het bureaublad? Dan wordt u binnen de kortst mogelijke tijd bijgestaan. Maar als u ook andere problemen heeft, dan kunt u Google Bellen . En de ijverige experts zullen u eersteklas oplossingen bieden.

Volg de genoemde stappen om de procedure te voltooien:

  • Allereerst moet u beginnen door naar de link myaccount.google.com te gaan en vervolgens in te loggen op uw Google-account.
  • En vervolgens moet u in het linkermenupaneel van de startpagina van uw Google-account de optie ‘Persoonlijke informatie’ selecteren.
  • Selecteer nu in het gedeelte ‘Profiel’ ‘Foto’
  • U moet ook de optie ‘Foto’s uploaden’ selecteren en vervolgens de optie ‘Een foto van uw computer selecteren’ kiezen. Of u kunt ook een foto van uw bureaublad naar het uploadvak slepen.

OPMERKING: u kunt ook ‘Uw foto’s’ selecteren om te kiezen uit een foto die u aan uw Google-account heeft toegevoegd.

  • Nadat u dit heeft gedaan, kunt u uw foto vergroten, bewerken of bijsnijden en desgewenst ook een bijschrift toevoegen. En als je nu tevreden bent met hetzelfde, hoef je alleen maar de optie ‘Instellen als profielfoto’ te selecteren.
  • U zou nu uw Google-profielfoto moeten laten verschijnen op de startpagina van uw Google-account.
  • U hebt ook de miniatuur van uw Google-profielfoto zichtbaar op alle Google-services. En dan kan iedereen die Google-services gebruikt, uw profielfoto zien wanneer u deze deelt of ermee communiceert.

BELANGRIJK: Als u echter niet ziet dat uw profielfoto onmiddellijk verandert, moet u uw browsercache leegmaken, de browser vernieuwen of deze sluiten en opnieuw openen. Dit proces kan een paar minuten duren om te reflecteren.

  • Ten slotte, wanneer u iemand e-mailt vanuit uw Gmail-account, ziet de ontvanger ook uw profielfoto naast uw naam in de e-mail.

Als u eenmaal klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde probleemloos moeten kunnen afhandelen. Als u problemen ondervindt, moet u Contact opnemen met Google Telefoonnummer . De technicus is onmiddellijk beschikbaar om u te helpen met passende oplossingen.