Hoe Verander Ik De Profiel Foto Op Een Google Account?

Wil je de profielfoto van je Google-account wijzigen? Dan wordt u hier, in deze blog, begeleid om hetzelfde voor elkaar te krijgen. Maar als u zich zorgen maakt over andere zaken, dan moet u Bellen Google Nummer . En de experts zorgen meteen voor de beste oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om het proces correct te krijgen:

  • U moet beginnen door naar de link ‘myaccount.google.com te gaan en vervolgens in te loggen op uw Google-account.
  • En dan moet u in het linkermenupaneel van de startpagina van uw Google-account het tabblad ‘Persoonlijke informatie’ selecteren.
  • Daarna moet u in het gedeelte ‘Profiel’ ‘Foto’ selecteren
  • U moet nu de optie ‘Foto’s uploaden’ selecteren en vervolgens ‘Selecteer een foto van uw computer of u kunt een foto van uw bureaublad naar het uploadvak slepen.

OPMERKING: En nu moet u als alternatief Uw foto’s selecteren om te kiezen uit een foto die u aan uw Google-account hebt toegevoegd.

  • U kunt nu uw foto uitbreiden, bewerken of bijsnijden en vervolgens kunt u desgewenst een bijschrift toevoegen. Als u er dan tevreden mee bent, hoeft u alleen maar de optie ‘Instellen als profielfoto’ te selecteren.
  • En nu zou uw Google-profielfoto op de startpagina van uw Google-account moeten verschijnen.
  • Dan heb je de miniatuur van je Google-profielfoto ook beschikbaar op al je Google-services. En iedereen die Google-services gebruikt, kan uw profielfoto zien wanneer u inhoud met hen deelt.

BELANGRIJK: Als u uw profielfoto niet meteen ziet veranderen, moet u de browser leegmaken of de browser sluiten en opnieuw openen. Dit kan een paar minuten duren om te reflecteren.

  • Eindelijk, wanneer u een e-mail verzendt vanuit uw Gmail-account, ziet de ontvanger uw profielfoto.

Nadat u de genoemde stappen heeft doorlopen, zou u tevreden moeten zijn met het resultaat. En als u een probleem tegenkomt, weet u dat u alleen contact hoeft op te nemen met het klantenservicenummer van Google. En u wordt binnen de kortste keren bijgestaan ​​door de ijverige technici.