Hoe Synchroniseer Ik Google Agenda in Apple Agenda?

Wilt u uw Google- en Apple-agenda synchroniseren? En daarom heeft u goede en betrouwbare oplossingen nodig om hetzelfde voor elkaar te krijgen? Welnu, dan bent u zeker op de juiste blog terechtgekomen, en hier wordt u dienovereenkomstig bijgestaan ​​met het nodige. Heeft u echter ook andere problemen, dan kunt u altijd contact opnemen met de Google Klantenservice Bellen . Dan voorzien de meest kundige experts u binnen no-time van de beste oplossingen. En het team zorgt ervoor dat u tevreden bent met het resultaat.

Hieronder volgen de stappen om uw Google- en Apple-agenda’s te synchroniseren; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de juiste resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet u op uw iPhone of iPad naar de optie Instellingen> Wachtwoorden en accounts gaan.
  • En dan moet je op de optie Account toevoegen ’tikken.
  • U moet nu Google kiezen.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u zich aanmelden bij uw Google-account. En dan moet u op de link ‘Account maken’ tikken om een ​​nieuw Google-account te maken.

TIP: u moet weten dat het inlogscherm van Google Accounts uw gebruikersnaam en wachtwoord op afzonderlijke pagina’s vraagt. En als u de tweefactorauthenticatie voor uw Google-account heeft ingesteld, moet u de responscode invoeren.

  • Nu moet u de tuimelschakelaar ‘Agenda’s’ aanzetten om ‘synchroniseren met uw iPhone of iPad’ in te schakelen. En dan moet u op de knop ‘Opslaan’ tikken om door te gaan.
  • Gewoonlijk duurt het een paar minuten voordat een grote agenda is gesynchroniseerd.
  • En tot slot moet u de ‘Apple Agenda’-app openen om uw evenementen en afspraken te bekijken.

Als u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u dezelfde moeten kunnen gaan gebruiken zoals vereist. Maar als je problemen tegenkomt, moet je zonder aarzelen contact opnemen met Gmail Bellen Nummer . De technici zijn dan onmiddellijk beschikbaar om u te begeleiden met verdere passende instructies. U kunt volledig op het team vertrouwen, want ze zullen u niet teleurstellen, aangezien ze toegewijd zijn om alleen oplossingen te leveren.