Hoe Start Ik Een Directe Vergadering Met Google Meet?

Heb je hulp nodig bij het starten van een instant meeting met Google Meet? Welnu, dan wordt u zeker binnen de kortste keren geholpen met het nodige. Maar als u ook problemen heeft met andere gerelateerde problemen, dan weet u dat u zonder enige aarzeling het Google Klantenservice nummer hoeft te bellen. En dan zullen de efficiënte technici u oplossingen bieden die absoluut betrouwbaar en nuttig zijn.

De volgende stappen zijn om een ​​directe vergadering te starten in Google Meet;

  • Het eerste dat u nu moet doen, is de site van Google Meet bezoeken en vervolgens moet u zich aanmelden met uw Google-account. Hierna moet u op de optie ‘Nieuwe vergadering’ klikken en vervolgens de knop ‘Start een directe vergadering’ selecteren.
  • En nu ziet u dat de Google Meet-pagina wordt vernieuwd, waardoor u centraal staat tijdens uw vergadering. Vervolgens, aan de linkerkant, zou je de link naar de vergadering hebben. En als je wilt, kun je klikken om de vergaderingslink te kopiëren en deze vervolgens te plakken waar je maar wilt voor je deelnemers. Je moet weten dat dit handig is om de link naar ‘Slack’ en ook e-mail of andere communicatie-apps te laten verschijnen.
  • Als alternatief kunt u ook op de optie ‘Anderen toevoegen’ klikken om direct een e-mail te verzenden. En nu verschijnt het venster ‘Mensen toevoegen’, zodat u contacten kunt selecteren of de namen of e-mails voor uw gasten kunt invoeren. Als u klaar bent met het toevoegen van uw deelnemers, hoeft u alleen maar op de knop ‘E-mail verzenden’ te klikken.
  • Ten slotte, als u de bovenstaande functies ‘Anderen toevoegen’ gebruikt, ontvangen uw gasten de e-mailuitnodiging met ‘Nu gebeurt’ als onderwerpregel en hoofdtekst van het bericht. Daarna hoeven de deelnemers alleen maar op de knop ‘Deelnemen aan vergadering’ of de link in de e-mail te klikken om deel te nemen.

Je zou helemaal goed moeten zijn om aan de slag te gaan zodra je het bovenstaande proces hebt voltooid. En als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Google Bellen Telefoonnummer. Dan zorgen de technici ervoor dat u direct over de meest geschikte oplossingen beschikt.