Hoe Schakel Ik Advertentie Personalisatie in Op Mijn Google Account?

Google is ‘s werelds grootste technologiegigant die wordt gecrediteerd voor het ontwikkelen van de meest gebruikte digitale services en applicaties wereldwijd. Google is in de loop van de periode gigantisch geëvolueerd door de meest geavanceerde applicaties en producten te ontwikkelen die geschikt zijn voor alle soorten gebruikers en diverse sectoren, ongeacht de vereiste. Google scoort altijd hoog op alle afdelingen. Google-gebruikers kunnen eindeloze productieve applicaties en services gebruiken om de productiviteit en het gemak in hun professionele en persoonlijke werk te verbeteren; u kunt deze applicaties eenvoudig downloaden op uw apparaat via Google Play Store of Chrome-browser.

Net als bij elk ander bedrijf dat op een advertentiemodel draait, volgt Google ook hetzelfde model om hun gebruikers gratis services te bieden, maar soms raken mensen geïrriteerd door bepaalde advertenties, maar Google houdt er rekening mee dat gebruikers het recht hebben om te zien volgens hun keuze bieden Google Ad personalisatiefunctie. U kunt de functie gebruiken waarmee u de advertenties die u te zien krijgt wanneer u de Google-service gebruikt, wilt personaliseren.

Bel ons klantenserviceteam voor hulp bij het gebruik van de functie op uw Google, onze Via Google Helpdesk Bellen.

Door de functie Advertentiepersonalisatie in uw Google-account in te schakelen, worden advertenties weergegeven op basis van uw zoekgeschiedenis en applicaties die op uw apparaat zijn gedownload.

Volg deze stappen om de functie voor advertentiepersonalisatie in uw Google-account in te schakelen:

  1. Open de Google Chrome-browser op uw systeem en bezoek de aanmeldingspagina van uw Google-account.
  2. Voer nu de inloggegevens van uw Google-account in en open uw Google-account.
  3. U wordt doorgestuurd naar de startpagina van uw Google-account, klik op de optie ‘Gegevens en personalisatie’ in het linkerdeelvenster van uw Google-account.
  4. Blader door uw pagina totdat u de optie Advertentiepersonalisatie vindt, klik op ‘Ga naar advertentie-instellingen’ onder Advertentiepersonalisatie.
  5. U vindt het inschakelpictogram naast Advertentiepersonalisatie. Schakel dit in om gepersonaliseerde advertenties te ontvangen.
  6. Klik nu op het pijlpictogram naast de geavanceerde optie en vink het selectievakje aan en geef Google toegang tot uw activiteit en informatie vanuit uw Google-account.

Als u problemen ondervindt bij het personaliseren van de advertenties door het bovenstaande te volgen, vraag dan hulp van Google Contact Nummer om de functie onmiddellijk in te schakelen.