Hoe Kan Ik Mijn Bijnaam Op Google Home Wijzigen?

Wil je leren hoe je je bijnaam op je Google Home kunt wijzigen? Dan doe je dat gemakkelijk en in een mum van tijd in deze blog. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u op elk gewenst moment het nummer van de klantenservice van Google bellen. U wordt direct bijgestaan ​​door een goed opgeleid team.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om de juiste resultaten te krijgen:

OPMERKING: u moet weten dat de onderstaande instructies voor iOS-apparaten zijn; de procedure is echter hetzelfde op Android. En aangezien de Google Home-app alleen beschikbaar is voor Android, iPhone en iPad, moet u, als u uw naam op een computer wilt wijzigen, eerst de Android-emulator voor Windows downloaden.

  • Nu moet u allereerst de Google Home-app downloaden uit de App Store of Google Play Store.
  • En dan moet je de app openen en de apparaatnaam selecteren die je wilt wijzigen.

TIP: En als je geen van je Google Home-apparaten ziet, zorg er dan voor dat je bent aangemeld bij het Google-account dat aan je speaker of scherm is gekoppeld door op je accountfoto te tikken die bovenaan staat rechts van het scherm.

  • Daarna moet u op het apparaatscherm op het tandwielpictogram ‘Instellingen’ tikken dat zich rechtsboven op de weergegeven pagina bevindt.
  • U moet nu op de optie ‘Apparaatinformatie’ tikken.
  • En dan moest je ook op de ‘Apparaatnaam’ tikken.
  • Ten slotte hoeft u eindelijk uw nieuwe naam in het daarvoor bestemde veld in te typen en vervolgens op de knop ‘Opslaan’ te tikken.

OPMERKING: u moet er rekening mee houden dat u de reactie van uw Google Home-apparaat niet kunt wijzigen wanneer u de spraakopdrachten gebruikt. En als u uw Google Home-naam wijzigt, verandert alleen de manier waarop het apparaat in het thuisnetwerk wordt geïdentificeerd.

Je zou nu hetzelfde moeten kunnen doen. En als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Google-servicenummer. Dan voorzien de monteurs u meteen van eersteklas oplossingen.