Hoe Kan Ik De Home Knop Weergeven In Google Chrome?

Wil je leren hoe je de Home-knop weergeeft in Google Chrome? Nou, u zou graag willen weten dat uw oplossingen precies zijn waar u bent. Als u echter ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde vragen, kunt u een Bellen Google geven. Dan geven de experts u direct de meest bruikbare oplossingen.

Volg de onderstaande stappen correct om de Home-knop in Google Chrome weer te geven:

  • Allereerst moet u beginnen met het openen van de Chrome-browser.
  • En dan moet je op het menu ‘Meer’ drukken, dat wordt aangegeven door drie puntjes in de rechterbovenhoek van het browservenster.
  • U moet nu het tabblad ‘Instellingen’ in het vervolgkeuzemenu kiezen. En u kunt zelfs chrome: // settings invoeren in de adresbalk van Chrome in plaats van de menuoptie te kiezen om de instellingeninterface van Chrome op het actieve tabblad te openen.
  • Vervolgens moet u het gedeelte ‘Uiterlijk’ zoeken, dat een optie bevat met de naam ‘Knop Home weergeven’
  • En om nu de Home-knop aan uw Chrome-werkbalk toe te voegen, moet u op de ‘Show Home Button’ -optie klikken om de schuifregelaar ernaast op AAN te zetten.
  • En als u de Home-knop later wilt verwijderen, hoeft u alleen maar opnieuw op de ‘Show home’ -knop te klikken om de schuifregelaar in de UIT-positie te zetten.
  • U moet nu op een van de twee ‘Keuzerondjes’ klikken die zich onder de knop ‘Thuis weergeven’ bevinden om de Home-knop te instrueren om u naar een nieuw leeg tabblad te leiden of naar een URL die u in het daarvoor bestemde veld invoert.
  • Eindelijk, eindelijk, zal dit proces een klein huispictogram net links van het adresveld plaatsen. U hoeft alleen maar op het ‘huispictogram’ te klikken om naar het startscherm te gaan.

Als u klaar bent met de bovenstaande procedure, zou u helemaal goed moeten zijn om aan de slag te gaan. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met Google Nederland . U krijgt dan in een mum van tijd de hulp van de toegewijde technici.