Hoe Herstel Ik Het Wachtwoord Of De Gebruikersnaam Van Mijn Google Account?

Als uw browser uw wachtwoord onthoudt (dat wil zeggen, het wachtwoordveld wordt automatisch ingevuld wanneer u zich aanmeldt bij uw Google-account en u kunt inloggen), dan zou u uw wachtwoord moeten kunnen achterhalen via de wachtwoordbeheerder van uw browser.

• Ga naar de accountherstelpagina van Google;
• Selecteer de optie Ik weet mijn wachtwoord niet;
• Volg de getoonde instructies

Als u uw Google-gebruikersnaam met dit formulier wilt herstellen, moet u al een herstel-e-mailadres of hersteltelefoonnummer hebben opgegeven.

Als u geen herstelinformatie heeft opgegeven, kunt u mogelijk nog steeds uw gebruikersnaam vinden als u vrij recentelijk via een browser toegang heeft gehad tot uw e-mailaccount. Gmail geeft uw e-mailadres weer in de titelbalk van de browser, dus als u in uw browsergeschiedenis naar Inbox of Gmail zoekt, kan uw e-mailadres worden onthuld.

Ik ben de gebruikersnaam / het e-mailadres / het wachtwoord van mijn Google-werkaccount (Google Workspace) vergeten

Als u een account heeft op de Google Workspace-service, kunt u nog steeds de hierboven beschreven methode gebruiken. Als dit niet lukt, neem dan contact op met de beheerder van uw domein, die uw wachtwoord opnieuw kan instellen en / of uw gebruikersnaam kan vinden, anders Bellen Google Telefoonnummer .

Ik ben de gebruikersnaam / het e-mailadres van de beheerder vergeten voor een Google Workspace-account dat ik beheer