Hoe De Zoekgeschiedenis Van een Google Account te Verwijderen?

Kijk je ernaar uit om de zoekgeschiedenis uit je Google-account te verwijderen? Nou, dan kun je dat zeker meteen doen in deze blog. En als u ook gerelateerde problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Google Klantenservice nummer. Dan zullen de efficiënte experts u voorzien van de benodigde oplossingen.

De volgende genoemde stappen zijn om de zoekgeschiedenis van Google te verwijderen:

  • U moet eerst naar ‘myaccount.google.com’ gaan via de web- of mobiele browser en vervolgens moet u zich aanmelden bij uw Google-account als u niet bent aangemeld.
  • En dan moet je de categorie ‘Gegevens en personalisatie’ aan de linkerkant selecteren en dan moet je naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Activiteit en tijdlijn’. En nu moet je de optie ‘Mijn activiteit’ selecteren.
  • Daarna, om al uw Google-zoekgeschiedenis te wissen, moet u de drie verticale stippen selecteren die bovenaan het scherm rechts van het zoekveld worden weergegeven, en vervolgens moet u de optie ‘Activiteit verwijderen’ selecteren door’ optie.
  • U moet nu de optie ‘Altijd’ selecteren in het vak ‘Activiteit verwijderen’.
  • U moet dan kiezen uit welke diensten u de activiteit wilt verwijderen, of gewoon ‘Alles selecteren’ om alle categorieën te selecteren. En dan moet u de knop ‘Volgende’ selecteren.
  • Eindelijk, in het bevestigingsvenster, moet u de knop ‘Verwijderen’ selecteren om uw Google-activiteit permanent te verwijderen.

OPMERKING: En als u nu afzonderlijke zoekactiviteitsitems van Google wilt verwijderen, moet u door uw ‘Mijn activiteitspagina’ scrollen om het zoekitem te vinden dat u wilt verwijderen. Selecteer vervolgens de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van het item en selecteer nu de knop ‘Verwijderen’.

Zodra u het bovenstaande proces volledig heeft doorlopen, zult u tevreden zijn met hetzelfde. Als u echter een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Google-servicenummer. En u wordt bijgestaan ​​door de meest geschikte technici die altijd beschikbaar zijn.