De Juiste Procedure Om Een ​​Standaard Google Account Te Wijzigen

Heeft u hulp nodig bij het verkrijgen van de juiste procedure om uw standaard Google-account te wijzigen? Wel, dan word je zeker geholpen met de handigste oplossingen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Google Helpdesk bellen. Dan helpen de hoogopgeleide experts u met de benodigde oplossingen.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om aan de slag te gaan met het proces:

  • De eerste die u moet doen, is met de webbrowser naar myaccount.google.com navigeren en vervolgens uw ‘Profiel’-afbeelding of -pictogram selecteren.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Afmelden bij alle accounts’ selecteren.

OPMERKING: En nu kunt u een bericht krijgen dat uw synchronisatie is gepauzeerd. Als u dit bericht ziet, hoeft u alleen maar de knop ‘Doorgaan’ te selecteren.

  • Hierna ziet u een scherm ‘Kies uw account’ samen met al uw uitgelogde accounts.
  • U moet nu het Google-account selecteren dat u als standaard wilt gebruiken, vervolgens moet u uw wachtwoord invoeren en de knop ‘Volgende’ selecteren. Aangezien u zich eerst opnieuw bij dit account hebt aangemeld, wordt het automatisch uw standaard Google-account.
  • En om vervolgens weer in te loggen op een ander account, moet u uw profielfoto of pictogram selecteren, vervolgens moet u het account selecteren en inloggen zoals gewoonlijk. U moet dit proces herhalen voor alle andere Google-accounts.
  • Om te controleren of het eerste account uw standaardaccount is, moet u ten slotte het profielpictogram van een ander aangemeld account selecteren. En u ziet dan ‘standaard’ direct naast het eerste account waarop u zich zojuist opnieuw hebt aangemeld.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat wanneer u uw standaard Google-account gebruikt, u het ‘standaard’-label niet kunt zien nadat u op uw profiel hebt geklikt. U kunt het standaardlabel alleen in de vervolgkeuzelijst zien terwijl u actief een ander Google-account gebruikt.

U moet helemaal klaar en klaar zijn om uw standaard Google-account te gebruiken. Als u echter een probleem ondervindt, moet u contact opnemen met de klantenservice van Google. En de technici zullen u meteen begeleiden met verdere oplossingen.