Beknopte handleiding om herstel-e-mail en -nummer toe te voegen aan uw Google-handvat

Het toevoegen van de back-up contactgegevens aan uw account zorgt niet alleen voor een snelle opvraging van uw ID, maar is ook essentieel voor de operators om ervoor te zorgen dat er geen verdachte activiteiten plaatsvinden met behulp van uw ID. Er zijn verschillende voordelen aan het toevoegen van herstelinformatie aan uw account, zoals het ophalen van ID- en wachtwoordreferenties of om erachter te komen of iemand anders ongevraagd toegang heeft tot uw ID. In de volgende blog hebben we de stappen vermeld voor het toevoegen van zowel een back-up e-mailadres als een actief contactnummer.

Voor andere informatie met betrekking tot uw accountafhandeling kunt u ons bellen op Google Telefoonnummer. We registreren uw vraag en begeleiden u met de beste en meest effectieve antwoorden en oplossingen om geen overlast te veroorzaken.

Hoe herstelinformatie toevoegen aan uw ID?

  1. Om een ​​back-up e-mailadres toe te voegen:

 De eerste stap is om u aan te melden bij uw ID via de webbrowser

 Vervolgens moet u naar het linkerdeelvenster van het venster gaan en met de muis naar het tabblad PERSOONLIJKE INFO gaan

 Klik erop en ga verder naar het gedeelte CONTACTINFO

 Hier moet u op de EMAIL-optie tikken en het gewenste adres invoeren

 Zorg ervoor dat het alleen voor jou toegankelijk is en actief is

  1. Om een ​​back-up telefoonnummer toe te voegen:

 De eerste stap is opnieuw om naar je ID te gaan

 Blader naar het linkerdeelvenster en tik op het tabblad PERSOONLIJKE INFO

 Klik hier onder de groep CONTACTINFO op de optie TELEFOON

 U wordt doorverwezen naar de nummerbewerkingspagina

 Voer het gewenste herstelnummer in en sla de aangebrachte wijzigingen op

We hopen dat de bovengenoemde kwestie door middel van de bovenstaande stappen kan worden beantwoord. Bezoek de blog voor meer van dergelijke tips en oplossingen. Ook voor eventuele andere storingen met betrekking tot het platform kunt u het technische team van Google Klantenservice Nederland bellen. We zijn de klok rond beschikbaar om alle vragen op te lossen en de gebruikers de meest authentieke en effectieve oplossingen te bieden.