Hoe Schakel Ik Authenticatie In Twee Stappen In Op Een Google Account?

Google is een populair multinationaal technologiebedrijf dat efficiënte productiviteitstools en hardwareapparaten ontwikkelt voor meerdere sectoren. Google ontwikkelt de meest bruikbare hardwareapparaten, waaronder mobiele telefoons, tablets, luidsprekers, horloges en rookmelders. Google-gebruikers hebben toegang tot de productiviteitsfuncties van Google via hun Google-account. Google biedt bijna alle tools die zijn gebruikers helpen om hun dagelijkse routinetaken gemakkelijk uit te voeren. Door u te abonneren op G-suite, kunt u gemakkelijk al uw samenwerkingsactiviteiten afhandelen. G-suite biedt geavanceerde tools waarmee gebruikers hun documenten en communicatieactiviteiten gemakkelijk kunnen beheren.

Mensen gebruiken hun Google-accounts om hun persoonlijke en professionele taken uit te voeren, ze maken ook gebruik van Google-opslagruimte in de cloud om hun zeer vertrouwelijke gegevens veilig op te slaan. Google-gebruikers kunnen meerlaagse beveiliging toevoegen aan hun Google-account door een tweestapsverificatiefunctie in te schakelen op hun Google-account. Deze functie verbetert de inlogbeveiliging van uw Google-account. Telkens wanneer u zich probeert aan te melden bij uw Google-account samen met uw accountwachtwoord, wordt u gevraagd om de OTP in te voeren die u heeft ontvangen op het telefoonnummer of e-mailadres dat aan uw Google-account is gekoppeld.

U kunt deze functie snel inschakelen op uw Google-account door de stappen in het onderstaande artikel te volgen, of u kunt hulp krijgen van het Google Klantenservice-team door communicatie tot stand te brengen via Bellen Google Telefoonnummer .

Volg deze stappen om snel authenticatie in twee stappen in te schakelen voor uw Google-account:

  1. Open Google Chrome vanaf uw apparaat en ga naar de aanmeldingspagina van uw Google-account.
  2. Ga naar uw Google-account door uw inloggegevens correct in te voeren.
  3. Nu verschijnt de hoofdpagina van uw Google-account op uw browserscherm.
  4. Selecteer de optie Beveiliging in het linkerdeelvenster van uw scherm. U wordt nu doorgestuurd naar de pagina met beveiligingsinstellingen van uw Google-account.
  5. Klik nu op het pijlpictogram naast de optie voor authenticatie in twee stappen.
  6. Klik vervolgens op de knop Aan de slag onder aan uw scherm.
  7. Voer het wachtwoord van uw Google-account in en bevestig uw identiteit, klik nu op de optie Meer weergeven en selecteer codes ophalen via tekst- of spraakoproepoptie.
  8. Voer het mobiele nummer in waarop u OTP wilt ontvangen en klik op de knop Volgende.
  9. U ontvangt een verificatiecode op het telefoonnummer dat u heeft ingevoerd. Voer de verificatiecode in om verder te gaan.
  10. Klik nu op de ‘INSCHAKEL’-optie en schakel deze functie in.

Als u problemen ondervindt bij het inschakelen van de twee-authenticatiefunctie op uw Google-account of om hulp te krijgen bij het oplossen van de technische fouten die zijn opgetreden tijdens het openen van de functies van uw Google-account, Neem contact op met Google Nummer Nederland .